Magnolia Hill (boende 3) med större uteområde

Välkommen till Magnolia Hill-lägenheten på Tree Top Hill!

Klicka här för att se filmen om Magnolia Hill

Kapacitet: Sovrum 1+2: dubbelsäng med bäddsoffa, sovrum 3: dubbelsäng med extra loft (3 platser), sovrum 4 våningssäng med 3 platser.

Magnolia Hills tjusning är det öppna köket med matsal kombinerat med en liten loungemiljö. Precis som i Tree Top Hills övriga lägenheter, står kvalitét i huvudfokus när det kommer till miljö och inredning. Exempel på detta köket som är från Siematic, sängarna från Hästen tillsammans med inredning från flera kända designvarumärken och mycket mer.

IMG_2293

Internetuppkoppling via fiber, nya badrum samt uteplats på terassen med grill och utsikt över den vackra grönskan på Hallandsåsen, är ytterligare egenskaper som förhöjer upplevelsen av lägenheten Magnolia Hill.

Bilden nedan demonstrerar planlösningen för lägenheten. Två badrum, vardagsrum, kök och fyra sovrum. Två av dessa sovrummen är dubbelrum och två stycken är familjerum. Familjerummen har en dubbelsäng samt två barnsängar, där barnsängarna antingen är en våningssäng eller på ett loft.

Totalt rymmer Magnolia Hill 6-8 vuxna samt 4-7 barn.

Kök från Siematic med köksö, öppen planlösning med direkt anknytning till matsalen samt stora fönsterparti som vetter ut mot den vackra Hallandsåsen.

Nedan följer en lista med saker som ingår i lägenheten:

– Öppen planlösning och utgång till terrass

– Kök: ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare, stort sortiment i köksutrustning för bra matlagning tillsammans med spis (med integrerat häll) med mera.

– Utomhus finns grill samt matplats

– Barnsäng för små barn finns undanställt i garderob eller under säng tillsammans med barnstol. Förde större barnen finns våningssängar eller loftsäng

– Internet med fiberuppkoppling.  I lägenheten finns även en Smart-TV med tillgång till Netflix och Spotify med mera.

– Närhet till badstrand och Malen Badet

Vi jobbar på planskiss