Cherry Hill (boende 1) med uteplats

Kapacitet: åtta vuxna och fyra barn. Två av fyra sovrum är utrustade med varsin dubbelsäng och de andra två är utrustade med dubbelsäng och loftsäng alt. dubbelsäng och våningssäng. Barnsäng och barnstol för barn i åldern 0-3 år finns att hämta i garderober eller under sängarna.

IMG_1978

Tree Top Hill står för ett kvalitetskoncept med fokus på inredning och detaljer, därav är bostaden utrustad med ett lyxigt SieMatic-kök, kvalitetssängar, designlampor, Sonos högtalare, smart-TV, golvvärme och mycket annat. Bostaden finns i historiska miljö vars tjusning är det öppna köket med matsal och vardagsrum med stora Howardsoffor och fåtöljer. Matsalen har ett nytt bord från Ilva och möblerna i loungebar-avdelningen bjuder in till att vara social med familj och vänner i samband med matlagning.

TreeTopHillLogotyp

Detta ingår
  • Öppen planlösning med utgång till terrass med utemöbler, grill och matplats
  • Kök utrustat med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, spis med integrerad häll och ett stort sortiment bra matlagning och dukning
  • För de större barnen finns ett mindre sortiment leksaker
  • Internet via fiber och möjlighet att själv logga in på befintlig smart-tv med eget Netflixkonto etc.
  • Närheten till badstrand och Malen Badet som brukar vara högst uppskattat av de yngre barnen

Bilden nedan demonstrerar planlösningen för lägenheten – två badrum, vardagsrum, kök och fyra sovrum. Avvikelser kan förekomma.

Lägenhet 1 med utgång till terrass med grill

Kolla filmen för Cherry Hill och saker att göra i närområdet. Klicka här!