Cherry Hill (boende 1) med uteområde

Välkommen till Cherry Hill semesterbostad. Båstad med plats till den stora familj eller besök av vänner!

Kapacitet: Sovrum 1+2: dubbelsäng, sovrum 3+4 dubbelsäng med loftsäng eller våningssäng. Rekommenderat max 8 vuxna 1-4 barn.

IMG_1978

Området heter Tree Top Hill för att beskriva läget med de vackra träden uppför Hallandsåsens sluttning – en fantastisk miljö för din nästa semesterupplevelse i Båstad.

Bostaden finns i historiska miljö i det gamla stationshus. Bostadens tjusning är det öppna köket med matsal kombinerat med loungemiljö och vardagsrum med stora Howard-soffor och fåtölj.

Tree Top Hill står för ett kvalitetskoncept med fokus på inredning och detalj – därav är bostaden utrustad med Kök från Siematic, kvalitetssängar, designlampor, Sonos högtalare, Smart Teve, golvvärme och mycket annat.

TreeTopHillLogotyp

Beskrivning: Kök från Siematic med marmor-bänkskiva, eluttag i hyllplan, mikrovågsugn, diskmaskin, ugn och andra moderniteter är med till att förmedla en lyxig känsla.

Matsalen har ett nytt bord från Ilva, designlampor och möblerna i loungebar-avdelningen gör att man kan vara social med familj och kompisar i samband med matlagningen.

Internet via fiber, nya badrum och uteplats på terrassen med grill samt utsikt över den vackra grönskan på Hallandsåsen förhöjer upplevelsen.

Bilden nedan demonstrerar planlösningen för lägenheten. Två badrum, vardagsrum, kök och fyra sovrum – två stycken dubbelrum och två stycken familjerum med en dubbelsäng samt två barnsäng platser i våningssäng eller loft.

Totalt rymmer lägenheten 8 vuxna i dubbelsängar och 4 barn (våningssäng/loftsäng. Babysäng/stol finns.

Kolla filmen för Cherry Hill och saker att göra i närområdet. Klicka här!

Moderna lösningar med fläkt och mysiga hyllplan för kryddor, för att ge plats för en bra köksmiljö.

Detta ingår:

– Öppen planlösning och utgång till terrass

– Kök: ugn, mikrovagnsugn, diskmaskin, kaffebryggare, stort sortiment i kök för bra matlagning/dukning, brödrostar, spis med integrerat häll mm.

– Ute: grill och matplatser för trevliga middagar

– Barnsäng 0-3 år finns undanställt i garderob eller under säng, hög stol till barn 0-3 år.

– För de större barnen (över 3 år) finns våningssängar eller loftsäng och ett mindre sortiment leksaker.

– Internet via fiber och möjlighet att själv logga sig på smart-tv (använd eget Netflix konto t.ex.)

– Närhet till bra badstrand och Malen Badet (kul för barnen).

Planskiss Lägenhet 1- Avvikelser kan förekomma. Stora sovrummet har t- ex- dubbelsäng och våningssäng – detta står med grön text! 

Lägenhet 1 med utgång till terrass med grill