Blossom Hill (boende 2) med uteplats

Kapacitet: åtta vuxna och upp till sex barn. Fyra sovrum allt som allt varav ett sovrum har en dubbelsäng, ett annat både dubbelsäng och våningssäng. Ytterligare två sovrum är utrustade med dubbelsäng och loft-dubbelsäng ovanför. Barnsäng och barnstol för barn i åldern 0-3 år finns att hämta i garderober eller under sängarna.

Bostadens tjusning är det öppna köket kombinerat med en mindre loungemiljö och matplats. Precis som övriga lägenheter hos Tree Top Hill står kvalité i centrum tack vare modernt SieMatic-kök, kvalitetssängar och inredning från flertalet kända designvarumärken. Internet har ni tillgång till via fiber, badrummen är nyrenoverade och uteplatsen i söderläge vars utsikt är över den vackra grönskan på Hallandsåsen förhöjer vistelsen.

Detta ingår
  • Öppen planlösning med utgång till terrass med grill och sittplatser
  • Kök med häll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare och ett stort sortiment av köksutrustning för bra matlagning
  • I lägenheten finns en Smart-TV med tillgång till Netflix, Spotify m.m.

Bilden nedan demonstrerar planlösningen för lägenheten – två badrum, vardagsrum, kök och fyra sovrum. Avvikelser kan förekomma.

IMG_2936