Semesterbostäder

Tree Top Hill är vårt alternativ till en klassisk hotellvistelse. Här är ni välkomna som familj eller sällskap för att njuta av er tid tillsammans. Vatten, värme och el ingår i hyran medan en kostnad för städ tillkommer. Gemensamt för alla bostäder är tillgång till fibernätverk, WI-FI, smart-TV, kvalitetssängar och mörkläggningsgardiner i sovrummen.

Våra bostäder på markplan erbjuder bekvämligheter såsom tvätt-och torktumlare, mikrovågsugn, spis och diskmaskin. Utomhus erbjuder vi varsin terrass med utemöbler och grill. Köket är av märket SieMatic och bjuder in till en öppen planlösning för matplats och vardagsrum. Fyra sovrum i olika storlekar varav två är familjerum med plats för två barnsängar.

Lägenheten på våning två är tidigare hem för den familj som ansvarat för stationen och kantas av klassisk känsla med traditionellt kök och balkong. Vi tummar aldrig på en komfortabel vistelse för er besökare så även här erbjuds bekvämligheter som tvätt- och torkmaskin, ugn, mikrovågsugn, strykjärn med mera.

Vindsvåningen är den bostad som sticker ut från mängden. Här erbjuds ni en mindre lägenhet med stora fönsterpartier i höjd med trädkronorna. Ni möts av en modern inredning á New Yorker-känsla och med mycket snedtak är ytorna välplanerade. Köket är trots sin storlek mycket välutrustat och ni har tillgång till ett badrum med dusch.